Tuesday, 28 October 2014

KOLEKSI CADAR 100% COTTON PATCWORK II

CIRI-CIRI: 
  1. Material 100% cotton gebu 
  2. Saiz 250cm x 230cm ( untuk katil Queen )
  3. Berat cadar 3.3kg
  4. 1 Set ada 2 sarung bantal dan 1 cadar quilt (tebal )
  5. Warna tidak luntur... makin kerap cuci, makin lembut cadar ni
  6. Kain tidak berbulu

 
KEISTIMEWAAN: 

  1. CADAR MELEKAP / TIDAK RENYUK / STATIK / 

KEMAS
  Tak perlu susah payah nak menonggeng2 kemas katil
  Menjimatkan masa, cuma susun bantal je
  Tak stress kalau anak suka main atas katil, sebab x bersepah pun
  Suami dan anak2 akan jadi rajin utk kemas katil
 

  
2. KAIN SEJUK, GEBU , SELESA , DAMAI
  Materialnya sgt sejuk dan selesa walaupun bilik tak pasang

 aircond
  Utk yg ada baby, baby anda pasti lena dan tidak berpeluh2 

ketika tidur
  Tidak perlu dry cleaning, masuk mesin basuh je
  Cepat kering bila di jemur





AY 821

AY 312

AY-315

AY-333

 

AY-357



AY-800



AY-1125



AY-1164



FF 8820




FH56-2




FH22-2



HE-8876



HE-8880



MZR 084



MZR100-2



MZR 105-2



MZR 120-2



02P505

 

HARGA KAMI: RM150.00 

 

PM @ SMS/WASAP: 019-2579109 (Syuhada)


No comments:

Post a Comment